Rendhagyó CLOOS-ÓE-DUE Szimpózium

Alig egy hónap, és újra megrendezésre kerül immáron 9. szimpóziumunk, amelynek ezúttal a Dunaújvárosi Egyetem ad otthont. Az új helyszín lehetőséget nyújt a járműiparban használt, bevonatos lemezekre is alkalmazható hegesztő robot bemutatására is, amely konzorciumi együttműködő partnerünkkel, a Ferropan Építő Kft-vel és a Dunaújvárosi Egyetem - dr. Palotás Béla szakmai vezetésével egy Kutatás-Fejlesztés-Innovációs pályázat - Széchenyi 2020 program keretében - valósult meg.

Alig egy hónap, és újra megrendezésre kerül immáron 9. szimpóziumunk, amelynek ezúttal a Dunaújvárosi Egyetem ad otthont.
 
Az új helyszín lehetőséget nyújt a járműiparban használt, bevonatos lemezekre is alkalmazható hegesztő robot bemutatására is, amely konzorciumi együttműködő partnerünkkel, a Ferropan Építő Kft-vel és a Dunaújvárosi Egyetem - dr. Palotás Béla szakmai vezetésével egy Kutatás-Fejlesztés-Innovációs pályázat - Széchenyi 2020 program keretében - valósult meg.

Ízelítő az előadások témáiból:

  • CLOOS: többek között ismertetésre kerülnek a legújabb fejlesztések illetve innovációk, amelyek bemutatásra kerültek a Schweissen und Schneiden világkiállításon is Düsseldorfban.
  • STADLER Kft - Automatizálási megoldások 
  • SCHWARZMÜLLER Kft. - Offline robotprogramozás fontossága
  • KEMPER: Hegesztés és Egészség

 

Nincs tartalom.

1
Keresztnév Vezetéknév Organization
Alexandra Kiss asdf