Törésmechanika – mint a mindennapi üzemeltetés eszköze

Törésmechanikai zártkörű gyakorlatias továbbképzés: mérnöki ismeretekre épülő magasszintű előadás, amely az alábbi témákkal foglalkozna: anyagjellemzőkkel, ipari berendezések töréseinek és károsodásainak mechanizmusával és bekövetkezésüket leíró modellekkel, az anyagvizsgálatok szerepével a törésmechanikai értékelésekor, konkrét és jellemző ipari feladatok/példák megoldásával stb.

Kedves MAHEG Tag!

Szervezek január második felére egy törésmechanikai zártkörű gyakorlatias továbbképzést, amin én is hallgatóként vennék részt.

Ez a mérnöki ismeretekre épülő magasszintű előadás, amely az alábbi témákkal foglalkozna: anyagjellemzőkkel, ipari berendezések töréseinek és károsodásainak mechanizmusával és bekövetkezésüket leíró modellekkel, az anyagvizsgálatok szerepével a törésmechanikai értékelésekor, konkrét és jellemző ipari feladatok/példák megoldásával stb.

Ez igen hasznos lehet pl. berendezéseket vizsgáló, ellenőrző szakértőknek, műszaki ellenőrzést és karbantartást végzőknek eldönteni egy hibáról/károsodásról, hogy mennyire veszélyes, javítani kell-e, vagy sem, a szerkezet töréséhez vezethet-e és miért.

Ideje kb 1,5 nap, helye Budapest (1138 Budapest Váci út 152-156 a régi Láng /ABB /Alstom székház tanácstermében.

Küldök egy előzetes programot arról az előadásról, amit már most novemberben tartottak meg.

Ezt a programot a hallgatóság igény szerint lehet módosítani.

A tanfolyamot 2019. január 22-23-án tartjuk.

A tanfolyam ára részben a hallgatóság függvénye, előzetesen a két napra 40e Ft.

Előadó: Prof Tóth László, Debreceni Egyetem.

Kérlek köröztesd az általad elérhető és potenciálisan ezzel a témával esetleg foglakozó, vagy csak érdeklődők között.

 

 

Nincs tartalom.

1
Keresztnév Vezetéknév Organization
Alexandra Kiss asdf