Kollaboratív robotok a hegesztésben

Idén tavasszal megrendezésre kerül a „Kollaboratív robotok a hegesztésben” című szakmai napunk 2019. április 3-án, amelyre nagy szeretettel invitáljuk Önöket.

Ezen a szakmai napon a piacvezető kollaboratívrobot-gyártó Universal Robots-szal együttműködve bemutatjuk a világ első számú együttműködő robotját.

A szakmai napot elsősorban kis- és középvállalkozások vezetői, döntéshozói, illetve automatizálással foglalkozó mérnökök, termelési vezetők, automatizálásért felelős szakemberek számára rendezzük, és minden olyan esetben hasznos, amikor az érintett vállalkozás automatizálási beruházásról, robotos alkalmazásról készül dönteni.

A REHM Hegesztéstechnika Kft. és az Universal Robots szakemberei nemcsak bemutatják, de a helyszínen meg is mutatják Önnek, hogyan tud saját kezűleg beüzemelni egy kobotot kevesebb mint 2 óra alatt. Emellett személyre szabott gyakorlati tanácsokkal is segítenek abban, hogy hogyan teheti az Ön saját vállalkozását is versenyképesebbé és költséghatékonyabbá a robotizáció.

Jelentkezzen időben www.rehm.hu weboldalon a 2019. április 3-i rendezvényre, hiszen a résztvevők száma korlátozott!

Nincs tartalom.

1
Keresztnév Vezetéknév Organization
Alexandra Kiss asdf