Kockázatmenedzsment a hegesztésben című ankét

A rendezvény ideje: 2019. május 9. csütörtök 9:00 – 14:00 A rendezvény helyszíne: Óbudai Egyeztem (1034 Budapest, Bécsi út 96/b.), F09 Pauli Konferencia terem Regisztráció: A csatolt regisztrációs lap info@maheg.hu címre való megküldésével. Részvételi díj a regisztrációs lap szerint.

A Magyar Hegesztési Egyesület a magyarországi hegesztést alkalmazó vállalkozások vezetőinek, hegesztő szakembereknek és a hegesztő üzemek minőségirányításáért felelős munkatársainak figyelmébe ajánlja a Kockázatmenedzsment a hegesztésben című ankétot. A mai gyorsan változó tényezők és sajátosságok talán érzékeltetik, hogy miért lett a kockázat felismerése, az azzal való reális szembenézés és maga a kockázatmenedzsment a vállalatvezetés egyik központi kérdése.

A MAHEG szervezésében megvalósuló ankét fő célja, hogy többféle iparágon keresztül mutassa be a kockázatmenedzsment hegesztett szerkezetek tervezéséhez, gyártásához és ellenőrzéséhez kapcsolódó és használható tapasztalatait. Az előadásokat követően egy fórum keretében a résztvevők lehetőséget kapnak az előadásoktémáihoz kapcsolódó egyeztetésre, vitára. A rendezvény résztvevői kérdéseiket a regisztráció és a rendezvény során írásban feltehetik, a fórum során erre választ kaphatnak, megvitathatják. A rendezvény kávé és ebédszünete személyes egyeztetésekre is lehetőséget biztosít.

Az ankét programja:

9:00- 9:30 Regisztráció

9:30- 9:35 Köszöntő

9:35- 10:00 Alvállalkozói kitettség és képzett szakemberhiány, mint folyamatosan növekvő kockázat

Előadó: Nagy-Hinst Adrián, felelős hegesztési főmérnök, Petrolszolg Kft.

10:00- 10:25 Kockázatalapú megközelítés a hegesztés munkabiztonságában

Előadó: Kristóf Csaba, MAHEG Hegesztés Munkavédelme Szakbizottság elnöke

10:25-10:50 Toyota gyártási módszerek és kockázatmenedzsment alkalmazása egy acélszerkezeti gyártó üzemben

Előadó: Szénássy Tamás, minőségirányítási vezető, Weldmont-Metalltechnik Kft.

10:50-11:15 Kockázatelemzési módszerek a hegesztéstechnikában

Előadó: dr. Gremsperger Géza

  

Nincs tartalom.

1
Keresztnév Vezetéknév Organization
Alexandra Kiss asdf