CLOOS Hegesztési Workshop ’19 - Elméleti és gyakorlati hegesztéstechnikai bemutató 3 helyszínen

A Crown International Kft. 2019. november 25-27-ig három helyszínen, a Miskolci, a Dunaújvárosi Egyetemen, illetve a szombathelyi ELTE Savaria Egyetemi Központban CLOOS Hegesztési Workshop ’19 nevű rendezvénysorozatot tart, amelynek keretei között az érdeklődők megismerkedhetnek CLOOS legújabb kézi és robotizált hegesztéstechnikai megoldásaival.

Prezentációt tekinthetnek meg a Gateway - C-Gate Ipar 4.0 robotos rendszerfelügyeleti szoftver gyakorlati alkalmazásáról, valamint megvalósult automatizált rendszerekről.

A hegesztési füst egészségre gyakorolt hatásának kapcsán az új generációs elszívóberendezések energiahatékonyabb működéséről tart rövid ismertetőt a meghívott vendégelőadó.

Ezt követően gyakorlati hegesztési bemutatók következnek a QINEO NexT új generációs kézi hegesztő-áramforrással. Lehetőség lesz kipróbálni a CLOOS legújabb speciális hegesztési eljárásváltozatait.

A workshop alkalmával a szakmai eszmecserék mellett egyedi hegesztési feladatok megoldására is lehetőség nyílik – keressenek megoldandó hegesztési feladataikkal!

További részletek és regisztráció: https://www.crowninternational.hu/cloos-hegesztesi-workshop-19

 

Nincs tartalom.

1
Keresztnév Vezetéknév Organization
Alexandra Kiss asdf