EIT Manufacturing Business Creation 2020 - Pályázati felhívás

Az EIT Manufacturing idén már Magyarországon ismeghirdetia „BoostUp!” névre hallgató,üzleti ötleteket célzóeurópai innovációs versenyt. Az EIT Manufacturing Business Creation 2020 kezdő, növekedés előtt álló és átalakuló, de már működő vállalkozások jelentkezését egyaránt várja a feldolgozóiparból. A résztvevők először közép-európaiszinten, majd európainagydöntőben versenyeznek. A versenycélja az innovatív európai vállalkozások és vállalkozók felkutatása, azonosítása és támogatása annak érdekében, hogy megtalálják a fenntartható, rugalmas és társadalmi hatással bíró gyártás legjobb megoldásait.

Az EIT Manufacturingről: 

EIT Manufacturing is an Innovation Community within the European Institute of Innovation & Technology (EIT) – that connects the leading manufacturing actors in Europe. Fueled by a strong interdisciplinary and trusted community, we will add unique value to European products, processes, services – and inspire the creation of globally competitive and sustainable manufacturing.  

 

A pályázatról: 

Az EIT Manufacturing idén már Magyarországon is meghirdeti a „BoostUp!” névre hallgató, üzleti ötleteket célzó európai innovációs versenyét, amelynek célja az innovatív európai vállalkozások és vállalkozók felkutatása, azonosítása és támogatása annak érdekében, hogy megtalálják a fenntartható, rugalmas és társadalmi hatással bíró gyártás legjobb megoldásait. A BoostUp! zsűri tagjai által kiválasztott pályázókat egyenként maximum 15.000 euró pénzjutalommal díjazzák.

A jelentkezési határidő 2020. október 11.

Bővebb információ a GTE honlapján keresztül érhető el: https://gteportal.eu/hirek/boostup-palyazati-felhivas/

 

Nincs tartalom.

1
Keresztnév Vezetéknév Organization
Alexandra Kiss asdf