I. Online Országos Hegesztési Verseny

A BME Hegesztési Szakosztály ismét megrendezi a Hegesztési Versenyt, azonban a megszokottaktól eltérően, online vetélkedő formájában.

2021. március 24. 10:42, szerda
Szeretnéd magad megmérettetni hegesztéstechnika, anyagtudomány és balesetvédelem terén? Unod már, hogy lassan egy éve online előadásokkal telnek a napok? Szeretnél valami újat tanulni érdekes példákon keresztül? Netán csábítanak az értékes nyeremények? Amennyiben legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, nincs más dolgod, mint keríteni magad mellé még 3 embert és benevezni a versenyünkre.
A verseny két fordulóból áll:
- 1. Forduló: tesztkérdések megoldása (Határidő április 13.)
- 2. Forduló: Ipari partnereink és az Anyagtudomány és Technológia tanszék által készített izgalmas, tudományos és gyakorlati jellegű feladatok megoldása (Megoldásra szánt idő: április 14 - május 9.)
Az eredményhirdetésre várhatóan május 20-án kerül sor.
A versenyre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk.
FONTOS, hogy amennyiben szívesen jönnél, de nem vagytok meg 4-en, írjatok egy e-mailt a bmeheginfo@gmail.com címre és közösen megtaláljuk a megoldást a problémára. A levélben tüntessétek fel a versenyezni kívánók nevét és az egyetemet amelyen tanulnak.
Jelentkezéseteket az alábbi formon tudjátok leadni:
Jelentkezési határidő: április 6.
Amennyiben érdekel a verseny, de még nem tudod eldönteni jelentkezel-e, célszerű megjelölni a Facebook eseményt, ugyanis további tudnivalókat az e-mailes értesítéseken kívül ide is fogunk posztolni:
Szeretettel várunk minden Érdeklődőt!