Corrosion Awareness Day

A YoungEFC jóvoltából az Európai Korróziós Szövetségbe tartozó tagok meghirdetik április 24-én az online Korróziós Tudatosság Napját. Legyél résztvevője te is az eseménynek! #stayathome #maradjotthon Jelentkezz rövid videóval, rövid előadással, ppt-vel, esetleg hangos ppt-vel, cikkel, hogy közösen hirdessük a korrózióvédelem fontosságát! Emellett fotópályázatot hirdetünk, a következő jelszóval: korrózió az otthonomban!

Minden olyan fényképet várunk, ami a #maradjotthon jelszó alatt készült, tehát szóba jöhet bármilyen háztatrásban megjelenő korrózió, kerti eszközök korróziója, vagy akár a napi egészségügyi séta során látott korrózió! A jelentkezéshez küldj emailt kovacs.dorina@edu.bme.hu címre. Az email tartalmazza a képet, a korrózió megjelenésének helyét, esetleg a fajtáját, továbbá a készítő nevét és munkahelyét.

Az esemény a Magyar Korróziós Szövetség facebook oldalán fog zajlani! Ezen a napon kerülnek fel az általatok küldött anyagok, rövid kis bejelentkezések, továbbá a meghirdetett fotópályázat győztese, akit a HUNKOR díjazásban részesít!

Jelentkezésed várjuk április-22 ig.

kovacs.dorina@edu.bme.hu / varbai.balazs@edu.bme.hu címeken.

Az eseményt támogatja: EFCWCOHUNKOR