MAHEG

TUDÁSTÁR

A Magyar Hegesztési Egyesület kiemelt figyelmet fordít a hegesztés és rokon eljárások ismereteinek átadására, azok folyamatos megújítására, melynek érdekében folyamatosan rendez szakmai programokat. A hagyományokat követve hazai és nemzetközi konferenciák, szimpóziumok, ankétok és mesterkurzusok tematikus szervezésével biztosítjuk a tudásátadást.

A rendezvényeinken bemutatott előadási anyagokat, prezentációkat – a rendezvényekre regisztráltak számára – a Tudástárunkban nyilvánosságra hozzuk, a részükre megküldött belépési kód alkalmazásával látogathatják az aktuális felületekre elhelyezett előadási anyagokat. Egy év elteltével valamennyi dokumentum szabadon elérhetővé válik, minden érdeklődő számára.

A MAHEG hozzáférést biztosít a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés kiadásában megjelenő HEGESZTÉSTECHNIKA folyóirat TUDOMÁNYOS PUBLIKÁCIÓK rovatában megjelent lektorált cikkekhez, melyeket az MTA Tudományos Akadémia Műszaki Tudományok Osztálya lektoráltnak ismert el. Ily módon a PhD fokozatszerzési, a habilitációs, valamint az MTA doktori eljárásnál a rovatban megjelent cikkek a jelöltek részére pontszámot érnek.

Hasznos böngészést kívánunk!

Account details will be confirmed via email.