KARRIER LEHETŐSÉGEK

Ezen felületen lehetőséget biztosítunk elsősorban jogi tagvállalataink számára, hogy térítés mentesen megosszák állásajánlataikat és karrierlehetőségeiket a tagságunkkal. Célunk az, hogy szakképzett munkaerőhöz segítsük a tagjainkat, és támogassuk a szakterületünkön munkát keresőket elhelyezkedésükben, hozzájárulva szakmai fejlődésükhöz. Az állásajánlatok részletes leírással, követelményekkel és elvárásokkal rendelkeznek, hogy a potenciális jelentkezők hű képet alkothassanak a meghirdetett munkakörről.

Ez a platform 1 hónapon át kínál lehetőséget az Egyesület tagvállalatainak, hogy közvetlenül elérjék azon szakembereket, akik érdeklődnek a szakterületi állásajánlatok, munkalehetőségek, vagy gyakornoki programok iránt.

Jogi tagvállalataink mellett – költségtérítés ellenében – Egyesületünktől független, külső cégeknek is lehetőséget biztosítunk arra, hogy állásajánlatot tegyenek közzé.

Amennyiben igényt tart ezen szolgáltatásunkra kérjük, írjon a maheg@maheg.hu e-mail címre.

Aktuális hirdetések:

ABICOR BINZEL szaktanácsadó

Cégünk, az ALEXANDER BINZEL GmbH & CO. KG a világ vezető gyártója a hegesztés és a termikus vágás területén. ABICOR BINZEL márkanévvel, a fontosabb ipari országokban kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységét leányvállalatain, érdekeltségein és szerződött partnerein keresztül képviseli. A fémfeldolgozó nagy vállalatokon és kis vállalkozásokon kívül ügyfélkörünkbe tartoznak a legjelentősebb autó-, és járműipari beszállító cégek.

Automatizálási / Robotprojekt-Mérnök

Hegesztőrobot és kollaboratív robotrendszerek műszaki projektmenedzselésére keressük új kollégánkat,  akinek fontos az elhivatottság, ügyfélelégedettség, szakmai kihívásokat és sikereket keres.

Account details will be confirmed via email.