Szakmai fórum a fémek hegesztési munkarendi előírásáról

A Magyar Szabványügyi Testület és a Magyar Hegesztési Egyesület február 22-én szakmai fórumot rendez „Fémek hegesztési munkarendi előírása WPScímmel a Magyar Szabványügyi Testület Székházában.

Az előadások – a hegesztés minőségirányításának általános értelmezése és terminológiai újdonságai mellett – elsősorban a hegesztés lényeges változóinak interpretálására és ellenőrzésére koncentrálnak, beleértve a mérési eljárásokat és a hegesztő berendezések igazoló ellenőrzését (verifikálását).

A résztvevők számára lehetőség lesz egy legfeljebb 5 perces időtartamú prezentációra saját, gyakorlati tapasztalatok, problémafelvetések bemutatására az Esettanulmányok szekcióban. Az erre, illetve az online részvételre vonatkozó igényt a jelentkezési lapon kérjük jelezni. A szakmai fórum témájához kapcsolódó szabványok a résztvevők számára kedvezményesen megvásárolhatók.

A szakmai fórum résztvevői kreditpontot kapnak, amelyet az európai, illetve nemzetközi hegesztő diplomájuk tanúsításához használhatnak fel.

Részletes program és jelentkezési lap itt található:

https://www.mszt.hu/hu-hu/szabvanyositas/hirek/2023/10/szakmai-forum-a-femek-hegesztesi-munkarendi-eloirasarol