A MAHEG új jogi tagvállalata az ASG Kft.

A tatabányai székhelyű ASG Gépgyártó Kft. – egyetértve az Egyesületünk céljaival, alapszabályunkat elfogadva – felvételi kérelmet juttatott el szervezetünkhöz. Az Elnökség március 8-ai ülésén egyhangúlag hozott szavazatával elfogadva a jelentkezést, ASG Kft-t felvette jogi tagvállalatai közé.

A Kft. szakértelmének középpontjában a hegesztett, forgácsolt szerkezetek előállítása áll a legkorszerűbb technológiai megoldásokkal, növelt folyáshatárú acélok felhasználásával. A vállalkozás minőségi kontroll mellett, rövid átfutási idővel, egyedi és kis sorozatok kiváló minőségű előállítását végzi multinacionális cégek beszállítójaként. Tevékenységüket saját vállalati kultúra és korszerű vezetési módszerek támogatják, a vevőkkel való hatékony együttműködésben.

Az ASG Gépgyártó Kft. akkreditált minőségi laboratóriummal rendelkezik, mely támogatja a gyártási folyamat optimális megvalósítását. Főbb gyártmány-csoportjaiba tartoznak az építőipari gépek, a bányászati berendezések, az autódaruk alkatrészei, és más egyedi gyártmányok.

Sikeres szakmai együttműködést kívánunk!