Gondoskodás a hegesztőről Ankét

23Nov09:0016:00Gondoskodás a hegesztőről Ankét

Esemény részletei

A Hegesztés Munkavédelme Szakbizottság évtizedek óta folyamatosan dolgozik azon, hogy a hegesztők egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzésének feltételei egységesen meghatározhatók és megítélhetők legyenek. Segítve ezzel a veszélyek kockázatainak elsősorban kitett hegesztők biztonságát, illetve a hatósági szigornak kitett munkáltatók, valamint a szakmai konszenzusra épülő követelményeket hiányoló szakhatóságok európai elvárásoknak is megfelelő, színvonalas munkáját*.

Az éppen tíz éve, 2013-ban megtartott, “Gondoskodás a hegesztőkről” című rendezvényünk folytatásaként – ezúttal ankét formájában – fórumot kívánunk teremteni a biztonságos, egészséget nem veszélyeztető hegesztés feltételeit nem a jogszabályi kötelezettségek, hanem a munkáltató és a hegesztési felügyelet lehetőségei felől elemző megfontolásoknak. Tesszük ezt abban a meggyőződésünkben, hogy a hegesztőkről való gondoskodás a munkáltatók elemi gazdasági érdeke, másfelől pedig a hegesztési felügyeletek szakmai kötelessége.

Program az alábbi linken elérhető:

https://maheg.hu/wp-content/uploads/2023/11/Gondoskodas-ahegesztorol-programvf.pdf

Jelentkezés:

https://forms.gle/vfqYpzzPpsstfX5BA

Több

Idő

2023.11.23. 09:00 - 16:00(GMT+02:00)

Helyszín

Óbudai Egyetem, Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Blaha Lujza téri épülettömbje II. emelet J200 terem

Other Events

Account details will be confirmed via email.