Folytatódik a MAHEG Korszerű ívhegesztés mesterkurzus

A Magyar Hegesztési Egyesület 2022. szeptember 15-én, a Dunaújvárosi Egyetemen rendezi meg a Korszerű ívhegesztés mesterkurzus II. részét, melynek középpontjában „A hegesztőív szerepe varratképzésben: a teljesítménymodulációs (waveform controlled) hegesztés változóinak hatása a varratképzésre” témaköre szerepel. 

A programot Kristóf Csaba (MAHEG) nyitja meg „A hegesztőív szerepe a varratképzésben” című előadással, melyet Török Máté (Gedia Kft.) „Teljesítménymodulációs hegesztés – alapok és lehetőségek” és Dr. Gyura László (Linde Gáz Magyarország Zrt.) „A teljesítménymoduláció (hullámalak-vezérlés) és a varratképzés” című követ. Az előadássorozatot Dr. Kollár Dénes (BME) „Teljesítménymodulációs hegesztés hőforrásmodellje” témájú előadása zárja le.

Jelentős érdeklődés mellett április 24-én megrendezett „Elektronikus hegesztő áramforrások felépítése, energetikai jellemzői, működése, hegesztést támogató funkciói, kezelése” című első részhez hasonlóan ez alkalommal is az elméleti előadásokat követően gyakorlati bemutatókra, konzultációkra kerül sor, a programhoz kapcsolódó berendezéseket, illetve szolgáltatásokat kínáló forgalmazók szakembereinek bevonásával. 

További információ és a letölthető jelentkezési lap a MAHEG honlap https://maheg.hu/wp-content/uploads/2022/07/Meghivo-Korszer-ivhegesztes-II.pdf felületén érhető el.

Várjuk minden érdeklődő jelentkezését.