MAHEG Közgyűlés 2022.

A Magyar Hegesztési Egyesület 2022. május 12-én, – a MACH-TECH, IPAR NAPJA szakkiállítás programjához kapcsolódva, a Hungexpo E pavilonjának konferencia termében – tartotta tisztújítással egybekötött éves közgyűlését.

A jelen lévő egyesületi tagok meghallgatták és megvitatták, majd elfogadták az Egyesület elnökének beszámolóját a 20221. évi tevékenységről, a 2021. évi gazdasági beszámolót, a Felügyelőbizottság 2021. évi beszámolóját, valamint a 2022. évi munkatervet és költségvetést, illetve a 2023. évi tagdíj mértékét.

A MAHEG Elnöksége mandátumának lejártával, a Jelölőbizottság előterjesztése alapján, titkos szavazás útján megválasztotta az új Elnökséget következő három évre. Az Elnökség tagjai: Bakos Levente Ádám, Dr. Farkas Attila Ferenc, Dr. Gáspár Marcell, Dr. Gáti József, Dr. Gyura László, Kuti János, Dr. Májlinger Kornél, Törköly Tamás, Dr. Varbai Balázs.

Az egyesületi alapszabálynak megfelelően az új Elnökség megválasztotta tagjai közül Dr. Gáti Józsefet elnöknek, Dr. Gyura Lászlót alelnöknek és Kuti Jánost főtitkárnak.